Medlemsfest ved Vansjøs bredd
Lørdag 22. september var det igjen tid for Morsavenner å sette hverandre stevne med tradisjonelle 3 ingredienser – god mat, godt drikke og sosialt samvær/dans. Rundhuset i Nesparken viste seg fra sin beste side denne kvelden med mildt og fint høstvær. Briths Matgleder stod også denne gangen for det som skulle til for en gastronomisk opplevelse, og med godt lokalt drikke til ble dette en fin ramme for hele kvelden. Men den beste starten var kanskje likevel velkomstdrikken som denne gangen var spesialdesignet med basis i Morsa Aquavit. Med en herlig blanding sammen med ferskenlikør, sitronjuice og litt sukkerlake, ble «MorsaSour» veldig godt mottatt. Oppskriften på denne cocktailen, som forøvrig er utarbeidet i samarbeid med Cocktail Bar i Moss, kan du finne nederst på denne siden. Kveldens bartender Birgitte sørget for at gjestene fikk denne spennende velkomstdrikken servert, og flere benyttet anledningen til å smake på drikken også senere på kvelden. 44 morsavenner benket seg rundt bordene, og fikk servert forskjellige og smaksrike retter tilberedt og presentert av Brith Bakken. Noen få av deltakerne var ikke medlemmer i foreningen, men fikk på strak arm tilbud om gratis medlemskap ut året.
Duoen Match Pitch sørget for god og variert dansemusikk og trengselen var i perioder stor på dansgulvet. Tilførselen av kalorier ble effektivt kompensert med mange runder på dansegulvet, og etter hvert måtte også væsketapet erstattes ved hyppige besøk i baren. Deltakerne benyttet også anledningen til å bli kjent med nye mennesker, og praten rundt bordene gikk livlig.
Vi tok noen bilder som dere vil finne nedenfor.
Oppskrift på MorsaSour:
4 cl Morsa Aquavit
2 cl Peach Tree
3 cl Sitronjuice
2 cl sukkerlake
Shakes med isbiter.
Fyll glass med isbiter, sil over drinken, pynt med sitronskive.
Server og nyt!
For en litt mindre søt versjon:
4 cl sitronjuice
1 cl sukkerlake