Vellykket tur til Arcus
1. november 2013 ble ennå en vellykket tur med omvisning og god mat på Arcus sitt produksjonsanlegg på Gjelleråsen er gjennomført. Etter en myk start på bussen innover, tok Eli Petterson vel imot oss og ledet oss gjennom en spennende reise på anlegget. Den største opplevelsen med turen var nok likevel avslutningen i fatlageret med servering av rakfisk og diverse tilbehør av drikke.
1. november 2013 ble ennå en vellykket tur med omvisning og god mat på Arcus sitt produksjonsanlegg på Gjelleråsen er gjennomført. Etter en myk start på bussen innover, tok Eli Petterson vel imot oss og ledet oss gjennom en spennende reise på anlegget. Den største opplevelsen med turen var nok likevel avslutningen i fatlageret med servering av rakfisk og diverse tilbehør av drikke.
33 fornøyde deltakere tok fatt på turen hjem til Moss med ny kunnskap om akevitt- og brennevinsproduksjon, mye god mat og godt drikke. Mange traff også kjente – og ukjente – på turen som ga en positiv tilførsel til hverdagen. Det er et imponerende anlegg som Arcus har fått på Gjelleråsen og omvisningene der gir deltakerne en god innsikt i historien, man får detaljopplysninger om viktigheten av kvalitet og design og man får ikke minst en meget kyndig og fagliug veiledning på alt som ligger bak at produktene kan presenteres for brukerne. Dette kombinert med god mat, godt drikke og hyggelig selskap må rett og slett være en meget god investering i bruk av en fredagskveld. Når man attpå til får dette til en subsidiert og billig penge er det jammen verdt det!
Vi håper å kunne komme tilbake med flere tilbud med slike turer til Arcus i nær fremtid.